Aytekin Altıntaş

Aytekin Altıntaş
26.10.2020
1.186
A+
A-

1985 yılında Yusufeli de doğdu. İlkokulun bir kısmını köy okulunda, kalan kısmını Erzurum da okudu. İlkokuldan mezun olduktan sonra aynı yıl girdiği sınavda Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesini kazandı. Hazırlık sınıfını burada tamamladıktan sonra eğitimine Artvin de devam etti.

Ortaokulu Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyarak aynı okuldan mezun oldu. Girdiği lise sınavlarında Artvin Anadolu Öğretmen lisesine yerleşti. Liseyi bu okulda okuyup mezun olduktan sonra Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik öğretmenliği bölümünü kazandı. Dört yılın ardından aynı fakülteden mezun oldu. O sene girdiği sınavda başarılı olarak Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmen olarak çalışmaya başladı.

Yazar halen öğretmenlik mesleğine devam etmektedir. Çeşitli spor dallarında başarıları bulunmaktadır.  Aktif olarak dağcılık ve doğa faaliyetlerine devam etmektedir. Yeni yerler görmek, farklı kültürler tanımak, doğayı keşfetmek, fotoğraf çekmek, kitap okumak, yazı yazmak, spor yapmak yazarın hobileri arasındadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.