Emrah ŞİGAN

Emrah ŞİGAN

Emrah ŞİGAN
02.12.2020
1.359
A+
A-


05/07/1997 tarihinde Mersin, Yenişehir’de doğdum. Aslen Malatya, Darende, Günpınar Köyü’ndeyim.


İlkokulu Mersin’de Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamladım. Liseyi yine Mersin’de, Salim Yılmaz Anadolu Lisesi’nden 2015 yılında okul ikinciliği ile tamamladım. Ardından 2015 yılında ilk senemde İnönü Üniversitesi (Malatya) Hukuk Fakültesini kazandım ve 2019 yılıında fakülteden başarı ile mezun oldum.


28 Ağustos 2019 tarihinde Ankara Barosuna kayıtlı olarak yasal stajıma başladım. 04 Eylül 2020 tarihinde ise yasal stajımı başarı ile tamamladım ve staj bitim belgemi alarak Mersin Barosuna geçiş yaptım. Halihazırda Mersin Barosundan talep ettiğim ruhsatı beklemekteyim.

Küçük yaşlardan beri edebiyat ile uğraşmaktayım. Can Yayınlarının çıkardığı Öykü Gazetesi’nin Haziran 2017 nüshasında (9. Sayı) ‘’Üç Sene Evvel Kurulan Cümle’’ isimli öyküm yayımlandı.

2017 yılında 3 sayı olarak çıkan Kamlançu Fikir – Edebiyat Dergisinin yazar kadrosunda olup muhtelif şiir ve öykülerimi yayımladım. KAMLANÇU Dergisinin Mart-Nisan (2017) sayısında ‘’Yeni Yetme’’ ve ‘’Ay Şiire Mısra Ekledi’’ isimli şiirim yayımlandı. Yine KAMLANÇU Dergisi’nin Nisan-Mayıs (2017) sayısında ‘’Kitap Çalan Adamın Aitliği’’ isimli öyküm yayımlandı.

Yazarperest.com ‘’Zarif Şiir Yarışması’’ ile‘’İki İşçi Bir Kuş’’ isimli şiirim ikincilik elde etti.

Varlık Dergisi ve Notos Dergisi’nin atölyelerinde çeşitli öykülerim irdelenip eleştiri yazıları yayımlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.