Bu yazıyı okumayın.

Fatih Başak
1968 yılında Sungurluda doğdum. İlk, orta ve lise tahsilini Sungurlu’da tamamladıktan sonra 1989 yılında Amasya Eğitim Yüksekokulu’nu tamamlayarak, Batman ili Kozluk ilçesinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladım. 1993 yılından 2004 yılına kadar Sungurlu’nun Eşme ve merkez Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 2004 yılında Boğazkale Merkez İlköğretim Okulu Müdürü olarak görev yaptım. 2008 yılına kadar burada görev yaptıktan sonra Havza ilçesi Millî Eğitim Şube Müdürü olarak atandım. 2010 yılında kadar görevlendirme yoluyla Sungurlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü olarak görev yaptım. 2010 yılında Millî Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu’na Şube Müdürü olarak atandım. 2012-2014 yıllarında Ağrı Milli Eğitim Müdürü, 2014 yılında da Kocaeli Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptım. 2014 – 2019 yıllarında MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’nde daire başkanı olarak görev yaptım. Halen MEB Millî Eğitim Uzmanı olarak görev yapmaktayım. Evli ve 4 çocuk babasıyım.
01.03.2022
474
A+
A-
Bu yazıyı okumayın.

Her Cuma günü hatta Perşembe akşamında gruplarınıza Cuma mesajları atıyor ama bu mesajların kime gittiğini dahi hatırlamıyorsanız,

Yazdığınız mesajların anlamını bilmiyor, hatta gönderdiğiniz mesajlarda ilgili sitenin linkini gönderiyor ve bunu da fark etmiyorsanız bu yazıyı okumayın.

Ramazan ve Kurban Bayramlarında mesaj üstüne mesaj atıyor ama mesaj attıklarınızı ziyaret etmiyorsanız,

En azından annenizi, babanızı, yakın akrabalarınızı ve yakın dostlarınızı bir kez olsun arayıp hal hatır sormuyorsanız,

Bayramlarda deniz kenarlarını gitmeyi tercih edip, bayramın anlamını anlamamışsanız bu yazıyı okumayın.

Sabahları uyandığınızda annenize babanıza, kardeşlerinize hayırlı sabahlar/günaydın demiyorsanız, sizlere iyilik yapanlara teşekkür etmiyorsanız, yaptığınız bir hatadan dolayı insanlardan özür dilemiyorsanız bu yazıyı okumayın.

Cahillerden yüze çevirmiyor, hayrı konuşmayıp kötülükten yana tavır koyuyorsanız, hakkında bilginiz olmayan şeyin ardına düşüyorsanız,sizden yardım isteyenlere yardım etmekten imtina ediyorsanız, yolda kalmışlara yardım etmiyorsanız bu yazıyı okumayın.

İşinizde, hayatınızda, çevrenizde ahlaklı davranmıyor, her önünüze gelen fırsatı kendi menfaatim için nasıl değerlendiririm anlayışı içerisinde yaşıyor ve bunu hayat felsefeniz haline getirmişseniz bu yazıyı okumayın.

Hak dostlarını hakir görüp dalga geçiyorsanız, dünya hayatının aldattığı kişileri dost ediniyorsanız, dinlerini oyun ve eğlence haline getirenlerdenseniz bu yazıyı okumayın.

Tartıyı doğru tartmayan bir esnafsanız, makamınızı şahsi menfaatleriniz için kullanan bir memursanız, malınızdan ya da makamınızdan dolayı kibirleniyorsanız, dağları ben yarattım anlayışında iseniz, halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu bilmiyorsanız, işlerinizle insanların işiniz kolaylaştırmıyorsanız bu yazıyı okumayın.

Esra ELÖNÜ’nün dediği gibi;

Büyüklerin ellerinden

Küçüklerin gözlerinden

Suriye’nin toprağından

Bosna’nın bayrağından

Ebu Zer’in yalnızlığından

Bilal-i Habeşi’nin ezanından

Tarık bin Ziyad’ın kılıcından

Filistinli Cafer’in haykırışından

Gazze’nin gözyaşından öpmüyorsanız,bu yazıyı okumayın.

Mağdurları, yetimleri, öksüzleri bilmiyorsanız, yılda bir defa da olsun yetim başı okşamamışsanız, garibi gözetmemişsenizbu yazıyı okumayın.

Akrabanızı, komşunuzu hasta olduğunda ziyaret etmiyorsanız, komşunu tanımıyor ve komşunuzun külüne muhtaç değilseniz, , bir tas yemeğini paylaşmamışsanız, kendin için sevdiğini kardeşin için sevmiyorsanız, kendin için istediğini kardeşin için istemiyorsanız, zor gününde yanında yer almıyorsanızbu yazıyı okumayın.

Yalan söylüyorsanız, emanete ihanet ediyorsanız, verdiğiniz sözde durmuyorsanız;

BU YAZIYI HİÇ, AMA HİÇ OKUMAYIN.

Sevgiyle kalın, sevgide kalın…

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.