Bu Alçaklığa Son Vermek İçin Birlik Olmanın Tam Zamanı

30.07.2021
849
A+
A-
Bu Alçaklığa Son Vermek İçin Birlik Olmanın Tam Zamanı

Tam anlamıyla köşeye sıkışan terör örgütü, tüm insanî değerlerini yitirmiş olduğunu bir kez daha, en çirkin yüzüyle gösterdi.

Daha ne kadar çirkin düşebilirler? Daha ne kadar azgınlaşabilirler? Daha ne kadar insanlıktan uzağa savrulabilirler? Diye düşünüyorum. Aklımıza gelmeyen cevapların başımıza gelmesinden duyduğum endişe, içimi ürpertiyor.

Terörle arasına mesafe koyamayanlarla, gezi olaylarında üç beş ağacı bahane ederek kol kola gezenlerin, Anadolumuzun yanan ciğerleri karşısında neler hissettiklerini merak ediyorum?

50 yıldır bu ülkede, tüm çirkinliklerin her çeşidini insafsızca ve haince bu millete yaşatan terör örgütüyle kol kola, omuz omuza gezen siyasetçilerle, aralarına mesafe koyamayanların bundan sonraki tavrını ve tutumunu merak ediyorum.

Hâlâ bu insafsızlara, bu insan müsveddesi hainlere karşı tepki koymayan, aralarına mesafe koyamayan siyasetçileri destekleyen ve desteklemeyi düşünen insanımızın bundan sonraki tavrını gerçekten çok merak ediyorum.

Sözün tam burasında böyle hassas bir noktada, böyle insanî bir konuda sözü hemen nasıl siyasete getirdiğimi düşünen ve bundan rahatsız olanlar varsa onlara derim ki;

Bu hain alçak terör örgütü ve onun uzantılarının siyasî desteğini almak uğruna, onlarla birlikte yol yürümekte sakınca görmeyenlere, şimdi,böyle bir olayda bile tepki göstermeyeceksek, söyler misiniz, ne zaman göstereceğiz?İyice köşeye sıkışmış terör örgütünü, millet olarak, tam bir kararlılıkla, birlik beraberlik içinde, hiç değilse bu melun olayı  vesile kılarak bir araya gelip o hainlerin belini kırıp, kafasını ezip, tarihin çöplüğüne hep birlikte atmayacaksak, atamayacaksak, söyler misiniz ne zaman atacağız? Daha hangi olaylar silsilesi, daha hangi acılar bizi bir araya getirecek? Doğrusu merak ediyorum.

Hiç bir siyasi endişe taşımadan, hiçbir siyasi rant kaygısı taşımadan, hiç değilse böyle bir konuda, artık bir araya gelme, tek yumruk olup, gözü dönmüş canilere haddini bildirme erdemini/insanlığını gösterelim. Değilse tüm dünyada dosta düşmana rezil rüsva olup, düşmanlarımızı kendimize güldüreceğiz.

“Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyebilmek için daha neyi bekliyoruz?

Hangi görüşten olursa olsun, hangi siyasi partiye destek veya gönül verirse versin (terör örgütünün uzantısı hariç), hangi inanca sahip olursa olsun, gücümüz nispetinde bu yangını söndürmek için bir araya gelip su taşımazsak, inanın bu yangın bir gün bizim de evimizi, ocağımızı yüreğimizi saracak, yakıp kül edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.